به گزارش روابط عمومی سازمان فضای مجازی بسیج، در اختتامیه سومین مرحله نهایی رویداد سراسری تولید محتوای بسیج، تیم های برتر این رویداد در سه بخش پویانمایی، بازی و نرم افزار توسط هیئت داوران معرفی شدند که به شرح زیر است:
برگزاری مرحله استانی سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در روزهای ۱۲ الی ۱۴ آبان ماه به منظور استعدادیابی و حمایت از تیمهای فعال این حوزه در ۳ قالب پویانمایی، ساخت نرم افزار و بازیهای تلفن همراه در استان ها برگزار میگردد.
علاقه مندان میبایست در قالب تیمهای یک تا پنج نفره با هم به رقابت بپردازندو در هر بخش از سه تیم برگزیده با اهدای جوایز نفیس و اعطای گواهینامه کشوری قدردانی خواهد شد و تیمهای برتر هر بخش مجوز حضور در مرحله نهایی کشوری که در روزهای ۲۶ تا ۲۸ آبان ماه در تهران برگزار میشود صادر خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فضای مجازی بسیج، مرکز متنا سازمان فضای مجازی بسیج در آستانه انتخابات ریاست جمهوری از نماهنگ ” انتخاب ما “ رونمایی کرد.
این نماهنگ محصول مرکز متنا سازمان فضای مجازی بسیج است که با هدف تشویق به حضور پر شور و با شکوه و مشارکت حداکثری مردمی در انتخابات تولید و منتشر شده است.تهیه کنندگی و کارگردنی این اثر فاخر را هادی ابوالقاسم برعهده داشته و در موسسه فرهنگی هنری رسانهای منادیان بصیرت تهیه و تولید شده است.
خواننده این اثر محسن توسلی و ترانه سرای ان هادی ابوالقاسم سروده هستند و آهنگسازی قطعه موسیقی این نماهنگ را احسان بیگی عهده دار بوده است.نماهنگ انتخاب ما با کد مجوز 20070 مورخ 1400/03/24 ثبت اثر شده است.
“مسلم معین” مسئول سازمان فضای مجازی بسیج، با اشاره به دستاوردهای بی سابقه مرکز متنا، اظهار داشت: یکی از راهبردهای اصلی ما در مرکز تولید و نشر انقلاب اسلامی، حرکت به سمت نهضت ایجاد تولید محتوای دیجیتال بومی است و برگزاری رویداد بزرگ تولید محتوا در سراسر کشور یکی از رویدادهای کم نظیر دنیا و بی نظیر ایران به شمار می رود که سالانه میزبان تعدادی از نخبگان سراسر کشور هستیم.
وی ادامه داد: محتوایی می تواند اثرگذار باشد که متناسب با فرهنگ آن منطقه تولید شود و بر همین اساس در سراسر کشور با حضور نخبگان حوزه دیجیتال، محتوای تأثیرگذاری را تولید و در اختیار مخاطبان قرار داده ایم.
مسئول سازمان فضای مجازی بسیج، با اشاره به تولیدات فاخر مؤسسه فرهنگی، هنری، رسانه ای منادیان بصیرت، گفت: سفیرعشق، یکی از تولیدات فاخر این مؤسسه به شمار می رود که طی این مدت توانسته است، موفقیت های بسیاری را به دست بیاورد.
وی بیان کرد: بازی سفیر عشق، داستان شخصیت ایرانی به نام «مهران» در دوران امام حسین (ع) را روایت میکند که برای دیدن مسلم بن عقیل از شهر ری، راهی کوفه میشود. سازندگان بازی برای روایت هرچه دقیق تاریخی داستان، بیش از دو سال زمان خود را صرف تحقیق کردهاند و از این منظر، اثر سفیر عشق، یکی از طولانیترین دورههای پیش تولید را در بین بازیهای ایرانی داشته است.
معین ادامه داد: مؤسسه فرهنگی منادیان بصیرت، علاوه بر تولید بازی، در حوزه انیمیشن نیز فعال است که پس از اتمام تولید، اطلاعات آن رسانه ای خواهد شد.
همچنین وی با رونمایی از جدیدترین پوستر این بازی خبر از انتشار آن در ایام تابستان داد.
مسئول سازمان فضای مجازی بسیج، با اشاره به بازی «فرمانده مقاومت؛ نبرد آمرلی»، گفت: یک بازی اکشن اول شخص بر روی پلتفرم PC است که به رشادتهای سپهبد شهید قاسم سلیمانی در مبارزه با گروه تروریستی داعش در منطقه آمرلی عراق میپردازد. همچنین پیش بینی می کنیم نسخه های بازی بزرگ رایانه ای فرمانده مقاومت با روایت نبردهای ۳۳ روزه، ۲۱ روزه و ۱۲ روزه محور مقاومت تولید و روانه بازار شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فضای مجازی بسیج؛ اهمیت فضای مجازی و دغدغههای حاکم بر این فضا طی سالهای اخیر در بیانات رهبر انقلاب بارها شنیده شده است و ایشان در اظهارات متعددی غفلت از آسیبهای مرتبط با این فضا را گوشزد کردهاند و تعابیری راهبردی به کار گرفتهاند.
ایشان در جایی فرمودند: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور میشدم» که این بیانات اهمیت فضای مجازی را نشان میدهد.
در جایی دیگر نیز فرموده رهبر انقلاب اینگونه است: «اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است».
انتقاد صریح رهبر انقلاب از مدیریت فضای مجازی در کشور در ابتدای سال ۱۴۰۰
در آغاز سال ۱۴۰۰ رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از سال نو در سخنرانی زنده تلویزیونی خطاب به ملت شریف ایران، صراحتاً از مدیریت فضای مجازی در کشور انتقاد کردند.
فضای مجازی در کشور ما در یک جهاتی واقعاً ول است
ایشان فرمودند: «دشمنان از فضای مجازی حداکثر استفاده را میکنند. متأسفانه در فضای مجازی کشور ما آن رعایتهای لازم با وجود آنهمه تأکیدی که داشتهام، صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً «ول» است. باید کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد.»
نباید فضای مجازی را در اختیار دشمن گذاشت
حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: «همه دنیا و همه کشورهای دنیا روی فضای مجازی خودشان دارند اعمال مدیریت میکنند. اما ما افتخار میکنیم به اینکه فضای مجازی را «ول» کردیم. این افتخار ندارد. این به هیچ وجه افتخار ندارد؛ فضای مجازی را باید مدیریت کرد. باید از این امکان مردم استفاده کنند. فضای مجازی بلاشک برای مردم وسیله آزادی است و خیلی هم خوب است. اما نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و ملت توطئه کند. دشمنان دارند از این فضا استفاده میکنند.»
رهبر انقلاب در سال ۹۹ نیز فرمایشات داهیانه با تاکید بر رویکرد فرصت محور در مواجهه با فضای مجازی داشتهاند که چراغهای آگاهی بخش در انتخاب مسیر حکمرانی فضای مجازی را روشن میکند. ایشان در سخنرانیهای متعدد ۷ نکته و تاکید مرتبط با فضای مجازی و لزوم اهمیت داده به این فضا را به عنوان راهبرد مطرح کردند.
قوت در فضای مجازی حیاتی است
مقام معظم رهبری در ابتدای سال ۹۹ و در سخنرانی نوروزی نیز خطاب به ملت ایران فرمودند: «امروز قوت در فضای مجازی حیاتی است؛ امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانها است در همه دنیا؛ و یک عدهای همه کارهایشان را از طریق فضای مجازی پیش میبرند؛ قوت در این زمینه حیاتی است. یا مثلاً قوت در زمینه بهداشت و درمان حیاتی است؛ که بحمدالله در این زمینه محققان و پزشکانمان و کسانی که در این راه خبره هستند کار زیادی انجام دادهاند.»
مدیریت فضای مجازی جزو مسائل کلیدی، کوتاه و میان مدت است
رهبر انقلاب اسلامی در بیاناتی که ۲۲ تیرماه در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی داشتند بر اهتمام به مسائل کلیدی و اولویتدار تاکید کردند و مساله مدیریت بر فضای مجازی را یکی از این مسائل مهم عنوان کردند.
ایشان فرمودند: «مسئله مدیریت فضای مجازی جزو مسائل مهم ما است. این مسئله، مسئله بلندمدت هم نیست بلکه مسئله کوتاهمدت و میانمدت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید به آن توجه شود. امثال اینها مسائل کلیدیای وجود دارد. توجه کنید دچار حاشیهها نشوید، دچار مسائل فرعی و بی اولویت نشوید.»
کسانی از بیرون فضای مجازی ما را مدیریت میکنند
دغدغههای مقام معظم رهبری در اهمیت فضای مجازی و تاکید بر لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، در بیانات ایشان در جلسه با هیئت دولت در دوم شهریورماه ۹۹ کاملاً مشهود بود.
ایشان در این اظهارات تاکید کردند: «یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه بکنم، مسئله فضای مجازی است؛ خب فضای مجازی خیلی مهم است. آقایانی که در زمینه فضای مجازی نظراتی دارند و ابراز میکنند و گاهی میگویند که این جزو زندگی اصلی مردم است -که ما هم قبول داریم؛ الان واقعاً فضای مجازی، یک بخش حقیقی از زندگی مردم شده؛ حالا دولت الکترونیک و از این قبیل که به جای خود محفوظ است- شکی نیست اما آنچه عرض من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریت میشود؛ بحث این است.»
به گزارش مهر، رهبر انقلاب بیان کردند: «فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که میخواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان میخواهند هدایت میکنند؛ آنها دارند این فضا را مدیریت میکنند. خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را -که ما هم دستاندرکار آن هستیم و مبتلابه ما است- هدایت و مدیریت میکنند و ما نمیتوانیم در مقابل آن بیکار بنشینیم.»
ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم
ایشان تاکید کردند: «ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند. عوامل مسلط بینالمللی در این زمینهها از لحاظ خبردهی، خبررسانی، تحلیل دادهها و امثال گوناگون به شدت فعال هستند: هزاران کار دارد روی فضای مجازی انجام میگیرد.»
اهتمام لازم در برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی به خرج داده نمیشود
مقام معظم رهبری اظهار داشتند: «برای خاطر این است که بنده روی مسئله شبکه ملی اطلاعات این همه تأکید میکنم. این شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی که تشکیل دادهایم و بنده اصرار داشتم و دارم که این شورا تشکیل بشود و رؤسای محترم در آن شرکت کنند و تصمیمگیری کنند و اجرا کنند، به خاطر اهمیت این مسئله است؛ نمیشود این مسئله را رها کرد. و من می بی نم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمیشود.»
سیاستهای اصولی در زمینه پهنای باند باید رعایت شود
حضرت آیت الله خامنه ای ادامه دادند: «خب الان شبکه ملی اطلاعات اجزائی دارد، این اجزا باید در زمانبندیهای مشخص تحقق پیدا کند؛ آدم می بیند که تحقق پیدا نمیکند، از زمانبندیها عقب هستند؛ یا سیاستهای اصولیای در زمینه پهنای باند وجود دارد که مکرر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکد اینجانب است.»
آفات و زیانهای احتمالی در آموزش مجازی
رهبر انقلاب یازدهم شهریورماه ۹۹ نیز در بیاناتی در ارتباط تصویری با رؤسا و مدیران آموزش و پرورش به آفات و زیانهای احتمالی در آموزش مجازی اشاره داشتند.
ایشان فرمودند: «در باب آموزش مجازی، یک نکته دیگر هم وجود دارد و آن، زیانهایی است که احتمالاً در آموزش مجازی وجود دارد. حالا این شبکه «شاد» که به وجود آمده، بسیار چیز خوبی است منتها بایست مراقبت کنید تا این موجب این نشود که جوانها وارد فضای بی بند و بار و رهای اینترنت بشوند و سرشان گرم بشود به یک چیزهای دیگری که هم از لحاظ اخلاقی، هم از لحاظ اعتقادی خطرهای بزرگی برای اینها دارد؛ این را باید کاملاً مراقبت بکنید، یعنی پیشبینی کنید. البتّه دیروز پریروز در زمینه فکری که آموزش و پرورش در این زمینه کرده، به من یک گزارشی دادند، منتها باید کار کنید در این زمینه؛ یعنی کاری است که نمیشود آن را رها کرد.»
مقام معظم رهبری تاکید کردند: «چون بحث بهاصطلاح اُنس بچهها با فضای مجازی، محسناتی دارد، عیوبی هم دارد. یکی از عیوبش این است که گفتم؛ یکی از عیوبش منزوی شدن بچهها در خانه است؛ وقتی که با این تبلت و مانند اینها آشنا شدند، میروند سرگرم آن کار میشوند و از محیط خانه و خانواده در واقع به تدریج دور میشوند. باید به اینها توجه کنید و مراقبت کنید.»
لزوم برنامهریزی برای مقابله با تهدیدهای جدید فضای مجازی
رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح در مهرماه ۹۹ نسبت به پیشبینی و لزوم برنامهریزی برای مقابله با تهدیدهای جدیدفضای سایبر، هشدار دادند.
ایشان فرمودند: «من چند توصیه میخواهم عرض بکنم. یک توصیه مهم مربوط به دانشگاهها است. یک کار مهم این است که بدانیم تهدیدهای متوجه به کشورها -کشور ما و دیگر کشورها- دائم در حال تحول است. آن چیزی که امروز یک تهدید نظامی شمرده میشود، لزوماً همان چیزی نیست که بیست سال پیش تهدید نظامی شمرده میشد؛ تهدیدهای جدیدی به صورت تهدید نظامی وجود دارد. چون تهدیدها در حال تحول است.»
حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: «دانشگاههای نظامی ما هم باید برای مقابله با تهدیدهای نوبهنو و جدید، برنامه داشته باشند؛ این باید در پژوهشهای دانشگاهها مورد توجه قرار بگیرد: برای مقابله برنامه داشته باشند. علاوه بر این، اصلاً تهدیدهای جدید را پیشبینی کنند؛ یعنی شما مثلاً فرض کنید امروز تهدیدهای فضای مجازی وجود دارد که ۱۰ سال پیش به این صورت وجود نداشت و ممکن است چند سال بعد از این هم تهدیدهای دیگری از همین قبیل به وجود بیاید؛ افراد بافکر ما بنشینند و با استفاده از خرد جمعی و پژوهشهای دانشگاههای ما اینها را پیشبینی کنند. این باید بخش مهمی از فعالیت دانشگاههای ما باشد و دانشگاهها حرف جدی باید در این زمینه برای گفتن داشته باشند.»
ادب اسلامی با گسترش فضای مجازی کم رنگ میشود
رهبر انقلاب ۱۵ بهمن ماه ۹۹ در سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در ارتباط تصویری با مداحان نیز بر گسترش ادب اسلامی در فضای مجازی تاکید کردند.
ایشان اینگونه توصیه کردند: «ادب اسلامی را در جامعه بگسترانید. عزیزان من! یکی از چیزهای بسیار مهم، حفظ ادب اسلامی در سخن گفتن است که متأسفانه امروزه با گسترش فضای مجازی به تدریج این ادب اسلامی دارد کمرنگ میشود. بدزبانی، بدگویی و مانند اینها باید در جامعه جمع شود. امروز بعضی سعی میکنند یا بیتوجهی میکنند و این در جامعه، بخصوص در بعضی از رسانهها -چه رسانههای صوتی، چه رسانههای تصویری- و به خصوص در فضای مجازی رو به گسترش است.»
فرصت فضای مجازی برای بصیرت آفرینی
بیانات رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید مبعث که در ۲۱ اسفند ۹۹ صورت گرفت، بر ۷ توصیه به جوانان در استفاده از فضای مجازی تاکید دارند.
ایشان فرمودند: «امروز فضای مجازی یک فرصتی است برای این کار؛ حالا دشمنان از فضای مجازی جور دیگر استفاده میکنند اما شما جوانهای عزیز این جوری از آن استفاده کنید: از فضای مجازی استفاده کنید برای امیدآفرینی، برای توصیه به صبر، برای توصیه به حق، برای بصیرتآفرینی، برای توصیه به خسته نشدن، تنبلی نکردن، بیکار نماندن و مانند اینها. خب این در مورد این کارِ اول دشمن که قطع زنجیره تواصی و حفاظت از یکدیگر است.»
به گزارش روابط عمومی سازمان فضای مجازی بسیج، «سردار یوسف مولایی» طی نخستین نشست هیئت های اندبشه ورز بسیج رسانه استان البرز و اساتید برگزار شد گفت: هفتمین دوره رزمایش انتخابات در فضای مجازی با هدف حضور حداکثری مردم در سرنوشت خود برگزار شد.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز افزود: انتخابات سال ۱۴۰۰ یکی از مهمترین جریان های مشارکت مردم در سرنوشت و آینده شان است.
وی با اشاره به اهمیت هم افزایی و هم اندیشی بسیج رسانه و اساتید در تحقق انتخابات به شکل پرشور و منسجم بیان کرد: بصیرت افزایی در فضای مجازی محور و اصل مبنایی در جریان تولید محتوا انتخاباتی است.
وی اظهار کرد: احتمال کمرنگ شدن حضور مردم در انتخابات با انتخاب افراد غیراصلح وجود دارد که برای مرتفع ساختن این احتمال ها نقش بسیج اساتید و بسیج رسانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز خاطرنشان کرد: تدوین محتوا با هم اندیشی اساتید و آرایش آن به عنوان بسته آموزشی با اهتمام سازمان بسیج رسانه محقق شدنی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فضای مجازی بسیج؛ سردار عبدالرضا آزادی معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین در خصوص نقش فضای مجازی در حضور آگاهنه مردم در انتخابات طی سخنانی اظهار داشت: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی مظهر مردم سالاری دینی است.
وی با بیان این که مردم با حضور در پای صندوقهای رای در سرنوشت کشورشان دخالت میکنند و ارکان نظام را با انتخاب خود می سازند، ادامه داد: مهمترین رکن انتخابات مشارکت گسترده و آگاهنه مردم در پای صندوقهای رای است.
معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین مشارکت مردم در انتخابات را سبب تقویت نظام، یاس و ناامیدی دشمنان و پایبندی مردم با آرمان های امام و دفاع مقدس دانست و گفت: موضوع مشارکت آگاهانه و حداکثری در انتخابات در دستور کار فرهنگ سازی بسیج قرار گرفته و نشستهای تبیینی در این راستا به ویژه در فضای مجازی راه اندازی شده تا بسیجیان بتوانند در جریان جزییات انتخابات و منویات مقام معظم رهبری قرار گیرند.
وظیفه رئیس جمهور بررسی مشکلات معیشتی مردم است
سردار آزادی بررسی مشکلات مردم در زمینههای معیشتی و اقتصادی را وظیفهی رئیس جمهور آینده دانست اضافه کرد: امیدواریم که این انتخابات منجر به حضور آگاهانه و چشمگیر مردم شده تا مردم با انتخاب رئیس جمهوری آگاه و انقلابی سرنوشت چهار سال آیندهی کشور را مشخص کنند.
وی با اشاره به برگزاری نشستهای تبیینی مجازی بسیجیان در بارهی موضوع انتخابات مطرح کرد: فضای مجازی به محلی برای ابراز نظر برای عقیدههای موافق و مخالف تبدیل شده که عقاید ارزشی و بسیجی نیز باید همراه با تولید محتوا و انتشار آن در این فضا حضور پر رنگ تری از خود را به نمایش بگذارند.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین به لزوم استفاده و ابتکار عمل بسیجیان در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: سازمان فضای مجازی بسیج با تشکیل گردانهای سایبری تلاش وسیعی را در حضور گسترده و موثر بسیجیان در فضای مجازی انجام داده است.
سردار آزادی حضور بسیجیان در فضای مجازی را همراه با درکی بالا از شرایط حساس کنونی خواند و افزود: نیاز به حضور نقش آفرینی بیشتر بسیجیان در فضای مجازی و افزایش سواد فضای مجازی در آحاد مردم داریم که جامعهی انقلابی و بسیجی نیز بتوانند در این فضا به موفقیتهای چشمگیری برسند.
وی مهمترین رکن موفقیت بسیجیان در فضای مجازی را اصل حضور و تولید محتوای جذاب دانست و گفت: تولید محتوا باید همراه با بازنشر بوده و بر افکار مردم تاثیر مثبت و بسزایی بگذارد.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به این که فضای مجازی باید منویات مقام معظم رهبری را به صورت وسیع منتشر کند، بیان کرد: صدای مردم بودن از مهمترین ارکان حضور بسیجیان در فضای مجازی بوده که در این زمینه آموزشهای مفیدی پیش بینی شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فضای مجازی بسیج؛ مسلم معین، مسئول سازمان فضای مجازی بسیج در پیامی، درگذشت خانم لیلا امیری را تسلیت گفت. متن پیام بدین شرح است:
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
خبر غمبار و ناراحت کننده درگذشت سرکار خانم امیرى از فعالین دغدغه مند و توانمند عرصه رسانه و فضاى مجازی و از همکاران خوش سابقه و پرتلاش سازمان فضاى مجازى بسیج، حقا و انصافا بر سینه ما سنگینى می کند.
ایشان در طول عمر بابرکت فعالیت رسانه اى خود، مطالبه مشکلات مردم و پیگیرى آرمانهاى مقدس انقلاب اسلامى را سرلوحه کار خود قرار داده بود که در این مسیر با کسب موفقیت ها و کامیابی های متعدد، کارنامه گهربارى را براى خود رقم زده بود؛ کارنامه اى که بی شک باقیات الصالحات او در دنیاى آخرت خواهد بود.
حتى رنج طاقت فرساى یک بیمارى سخت و طولانى مدت هم نتوانست عزم و انگیزه او براى پیگیرى مشکلات مردم را متوقف و خاموش کند.
بی شک دعای خیر بسیاری از مردمى که مشکلات صنفی، معیشتى و روزمره شان طی سالهاى گذشته با پیگیری ها و تلاش های رسانه اى مرحومه امیرى حل شده است، همواره بدرقه روح بلند او خواهد بود.
اینجانب این ضایعه دردناک را به خانواده محترم امیرى، قرارگاه فضاى مجازی سپاه صاحب الزمان قزوین و مسئول محترم آن برادر امیرى، جامعه رسانه اى استان قزوین، فعالین بسیجى فضاى مجازى و همه دوستان و آشنایان ایشان تسلیت عرض می کنم.
مسلم معین
مسئول سازمان فضای مجازی بسیج
به گزارش سازمان فضای مجازی بسیج، مرتضی امیری؛ مسئول سازمان فضای مجازی بسیج استان قزوین گفت: تفاهم نامه ای با معاونت تعلیم و تربیت بسیج استان در راستای آموزش سواد فضای مجازی و مباحث دینی و تربیتی بسیج امضا شد تا در بستر فضای مجازی برای توانمندسازی بیشتر بسیجیان اقدام شود.
وی ادامه داد: براساس این تفاهمنامه دورههای توانمندسازی بسیجیان که همه ساله بصورت حضوری برگزار میشد، امسال با توجه به شرایط موجود و رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی، دورههای مهارتی و تربیتی بسیج در بستر سامانههای آموزش آنلاین سازمان فضای مجازی بسیج، بصورت غیرحضوری برگزار میشود.
حجت الاسلام شیرمحمدی مسئول معاونت تعلیم و تربیت بسیج استان قزوین در این جلسه اظهار کرد: یکی از اهداف مهم سازمان بسیج مستضعفین در سال۹۹ اصلاح و تکمیل نظام تعلیم و تربیت بسیج با تمرکز بر مبانی فکری مقام معظم رهبری، دستیابی به محتواهای متقن و کاربردی در این زمینه است.
وی افزود: از آنجا که یکی از الزامات اساسی، توانمندسازی ارکان و افراد موثر و مسئول در امر تعلیم و تربیت بسیجیان است؛ لذا سازمان بسیج در نظر دارد تا سلسله مباحثی را با رویکرد جدید محتوایی به منظور ارتقاء سطح دانش و مهارت تربیتی بسیجیان طراحی و در قالب دورههای توانمندسازی ارائه کند.
مسئول معاونت تعلیم و تربیت بسیج استان قزوین تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود کرونایی و اهمیت رعایت دستورالعملها بهداشتی، برگزاری دورههای توانمندسازی با کمک سازمان فضای مجازی بسیج استان قزوین به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار میشود.
وی عنوان کرد: با انعقاد این تفاهم نامه دوره توانمندسازی ارکان تربیتی و مدیریتی بسیج در فضای مجازی انجام میشود که در این راستا آموزش احکام معرفتی، تربیتی، بصیرتی و مهارتی در این دورههای آموزشی پیشبینی شده است.
شیرمحمدی بیان کرد: در این جلسه بر روی نکات مهمی به تفاهم رسیده و تاکید شد تا بتوانیم با همکاری این سازمان، دورههای آموزشی موثری در فضای مجازی برگزار کنیم.
وی عنوان کرد: زمان ثبت نام در این دورههای آموزشی از تاریخ چهارم تا نوزدهم دی ماه تعیین شده و شروع این کلاسهای آموزشی نیز از اول بهمن ماه تا بیستم اسفند ماه سال جاری در بستر فضای مجازی است.
در ادامه مرتضی امیری اظهار کرد: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده توسط سازمان بسیج مستضعفین در سال ۹۹ پیرامون توانمندسازی بسیجیان در عرصههای تربیتی، امروز توافق نامهای فیمابین سازمان فضای مجازی بسیج استان قزوین و معاونت تعلیم و تربیت بسیج استان قزوین انجام گرفت.
وی افزود: براساس این تفاهمنامه دورههای توانمندسازی بسیجیان که همه ساله بصورت حضوری برگزار میشد، امسال با توجه به شرایط موجود و رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی، دورههای مهارتی و تربیتی بسیج در بستر سامانههای آموزش آنلاین سازمان فضای مجازی بسیج، بصورت غیرحضوری برگزار میشود.
مسئول سازمان فضای مجازی بسیج استان قزوین تصریح کرد: سازمان فضای مجازی بسیج با تمام امکانات پشتیبانی فنی و اجرایی را در بستر سامانههای نسرا و بصیر، آموزش آنلاین را بصورت نامحدود انجام خواهد داد و از این حیث هیچ جای نگرانی وجود ندارد.
وی یادآور شد: امکان بارگذاری محتوا در قالبهای متن، صوت، تصویر و فیلم در این سامانه فراهم شده و از دیگر امکانات سامانه آموزش آنلاین، وجود بخش نظرسنجی با انجام خروجی، حضور و غیاب و رصد میزان مطالعه هر درس، آزمون آنلاین و آفلاین و صدور گواهی پایان دوره است.
این مقام مسئول در پایان گفت: همچنین امکان بهرهبرداری از دورههای سواد رسانهای بصورت آنلاین و آفلاین در سامانه نسرا بصورت نامحدود فراهم شده است.